Köpa biljett

Det är här du köper biljetter, datorhämtning och måltider. Ditt köp kommer registreras på ditt konto och du kommer ha möjlighet att hämta ditt tygarmband och dina måltidsbiljetter när du kommer till Polhacks När du trycker "Skapa betalning" kommer dina pågående betalningar att avbrytas och du kommer få en länk till betalningssidan. Dina köp kommer bli registrerade när de godkänts vilket kan ta upp till 24h.

Observera att om du inte studerar vid Uppsala Universitet kommer du inte ha tillgång till internet under lanets gång och uppmuntras därför att köpa besöksbiljett istället för datorplats.

Du är inte UTN-medlem, gå med i UTN här för att få rabatt

Det finns 0 lediga biljetter
Biljett
Välj biljettyp. Med en besöksbiljett kan du hänga på polhacks under hela tiden det pågår och delta i alla evenemang och tävlingar utom PC-spelturneringarna. Med datorplats får du dessutom en datorplats (duuh), massvis av internet och möjlighet att tävla i även PC-spelturneringarna.
Datorhämtning
Om du köper datorhämtning kommer du att få din dator levererad från en av de strategist utvalda platserna i Uppsala till Polhacks och sedan tillbaka när Polhacks är slut. Klicka här för mer information.
Måltider
Här kan du köpa matbiljetter! Använd dem när du kommer till Polhacks genom att byta in dem när varje måltid serveras på Uthgård. Om du köper ett måltidspaket ska du INTE köpa varje måltid separat! Mer information och meny
Fyll i dina matallergier och liknande. Till exempel "vegetarian" eller "glutenintolerant".