Vad är Polhacks?

Polhacks är ett spelfestival med anor från 2011, som arrangeras varje vår av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Det är en rolig och social tillställning med fokus på umgänge och spel som alla kan delta i och finna någonting att roa sig med. Oavsett om du är en supervan spelare som spenderar mycket tid på spel och kanske tävlar i några av spelen eller om du aldrig har spelat ett spel i hela ditt liv så kommer det finnas någonting för dig.
I år är eventet tillbaka i fysisk form och man kommer kunna delta genom att köpa en biljett. Det är turneringar i de största och vanligaste e-sport spelen med fina priser.
Vill du inte delta i turneringar så är det helt ok, du är välkommen att se på turneringarna på våran twitch eller hänga med oss på discord.
Klicka här för att joina våran discord: Polhacks online eller på den blåa rutan till höger!
Polhacks har även en stream på twitch se här.

Mer information om Polhacks kommer att finnas på den här sidan allt eftersom eventet närmar sig. För frågor eller förslag till oss som anordnar Polhacks, skicka ett mail till [email protected]. Gå gärna in på vår facebooksida och gilla för att få uppdateringar om eventet.