Vad är Polhacks?

Polhacks är ett spelfestival med anor från 2011, som arrangeras varje vår av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Det är en rolig och social tillställning med fokus på umgänge och spel som alla kan delta i och finna någonting att roa sig med. Oavsett om du är en supervan spelare som spenderar mycket tid på spel och kanske tävlar i några av spelen eller om du aldrig har spelat ett spel i hela ditt liv så kommer det finnas någonting för dig. Det finns flera sätt att delta på, du kan genom att köpa en datorplats ta med din dator och koppla upp dig på nätverket och spela dina datorspel med andra deltagare eller på internet. Du kan också delta som besökare och spela tv-spel på de konsoler som finns utplacerade på aktivitetsområdet, låna ett bräd/kortspel och sätta dig med dina vänner eller någon annan som råkar sitta vid ett bord och börja spela eller bara glida runt och hänga med alla sköna människor som är där!

Om du köper en datorplats har du även möjligheten att delta i de turneringar som anordnas. Det är turneringar i de största och vanligaste e-sport spelen med fina priser.

Även du som inte vill tävla i något datorspel kommer ha massor av tävlingar och event att delta i utanför den digitala världen.

Mer information om Polhacks kommer att finnas på den här sidan allt eftersom eventet närmar sig. För frågor eller förslag till oss som anordnar Polhacks, skicka ett mail till [email protected]. Gå gärna in på vår facebooksida och gilla för att få uppdateringar om eventet.