Volontärsök öppet till 1a Mars!

tis
23 februari

Anmälningsformulär: https://forms.gle/MdQ82ZNW1BzALaDM9

Polhacks är en spelfestival som arrangeras av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Ladda era datorer så ses vi 25 - 28 mars!

Ni har väl inte missat att ni även kan volontära på Polhacks! Vi behöver er hjälp för att lyckas streama turneringarna så att alla har chansen att ta del av dem. I år blir just streamingen viktigare än någonsin. De volontärposter ni kan söka är:

Casting: Hjälp oss att kommentera de spel som strömmas ut till massorna och styra upp turneringarna tillsammans med Stream. En fördel är såklart om du har erfarenhet av spelet!

Stream: Hjälp till att styra upp turneringar tillsammans med den som kommenterar matcherna (Casting), styra streamen och dokumentera resultaten efter matchen.

Mysvollis: Hjälp till att styra upp mindre spelturneringar, streama och förklara regler i spel som exempelvis “robot unicorn attack”, “achtung die curve”, mm. Här krävs ingen erfarenhet av spelen, bara positiv energi!

Precis som tidigare år går volontärsposten att kombinera med att själv delta i spelturneringar! Någon vecka innan själva eventet kommer ni att få ta del av en volontärsutbildning där ni får lära er allt om hur det kommer gå till.

Som tack för hjälpen får ni ett intyg på utfört arbete, ett volontärmärke, samt en goodiebag. Om corona-restriktionerna lättar (hoppas hoppas!!) bjuder vi också på en volontärtacksittning!

Om ni har några funderingar tveka inte att slänga iväg ett mail till: [email protected]