Biljettsläppsevent

mån
27 januari

Det vi alla väntat på, Polhacks 2020 börjar närma sig, vi har ett datum och vi har därmed också ett BILJETTSLÄPPSEVENT, woo! Tisdag den 4/2 klockan 17:15 håller vi till på Uthgård, ta med vänner och alla som ni känner. Vi kommer hålla i aktiviteter och tävlingar, samt att det kommer gå att köpa god mat tillagad av Polhacks egna FEED. Sist men inte minst, ni kommer redan under biljettsläppseventet få tillgång till platsväljaren innan den öppnar online. Ni kommer alltså att kunna reservera en datorplats för Polhacks 2020 innan biljetterna blir tillgängliga online. (Ingen betalning av platsen sker under eventet. Konto på polhacks.utn.se krävs.)

Inte nog med det, temat för Polhacks 2020 blir nu officiellt! Ni har kanske lagt märke till det vid det här laget, men temat för i år är en kombination av två. Som Hannah Montana brukar säga, you get the best of both worlds, Stranger Things + The Legend of Zelda! Hur detta kommer urarta sig kommer ni så småningom att märka, men vad jag kan säga reda nu är att det kommer bli hur kul som helst.

Polhacks är ett LAN-event som arrangeras av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Evenemanget äger rum 26e-29e mars 2020. Polhacks är ett helt alkoholfritt event vilket också gäller biljettsläppseventet.

För att säkerställa att du inte missar någonting följ oss på Facebook, Instagram och Snapchat! (@polhacks).

Vi ses väl på biljettsläppet?