Polhacks biljettsläppsevent 29e Jan

fre
18 januari

Vintern är i full gång och snön öser ner från himlen men räds ej! Kom och värm dig på vårt biljettsläppsevent tisdagen den 29e januari. Där kan du njuta av god mat, delta i spännande turneringar och få tillgång till platsväljaren före alla andra! Ja, du hörde rätt. Kommer du på biljettsläppseventet kommer du få förhandsboka en plats och välja var du vill sitta på Polhacks 2019 före biljetterna ens släpps online! (Ingen betalning av platsen sker under eventet. Konto på polhacks.utn.se krävs.) Ta med dina kompisar och säkerställ att ni får uppleva Polhacks sida vid sida! Men vänta, det är inte slut på goda nyheter än. Under eventet kommer dessutom Polhacks 2019:s tema att avslöjas. Det vill du inte missa!

Polhacks är ett LAN-event som anordnas av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Evenemanget äger rum 28e-31a mars 2019. Polhacks är ett helt alkoholfritt event vilket också gäller biljettsläppseventet.

I detta evenemang kommer all nödvändig information om biljettsläppseventet att publiceras. Vi i Polhackskå tipsar också om att hålla ett öga öppet för tävlingar på våra andra sociala medier!

För att säkerställa att du inte missar någonting följ oss på Facebook, Instagram och Snapchat! (@polhacks).