Events

Myshörnan

I mässen kommer vi ha vår myshörna! Alla som är på besök eller har datorplats på Polhacks är välkomna hit och umgås med dina vänner och träffa nytt folk. Myshörnan är öppen under hela Polhacks.
Vi har pingisbord, brädspel, och konsolspel. Det är även på denna plats som majoriteten av eventen kommer att hållas i, så kom och häng med oss i sköna soffor!

Smash Ultimate

Beskrivning: Vi kommer ha 1v1 turnering i det nya Super Smash Bros Ultimate.
Mer info och regler
Anmälan

FIFA

Beskrivning: 1v1 turnering i FIFA.
Mer info och regler
Anmälan.

Mario Cart

Beskrivning: Kom och testa din skills i senaste versionen av Mario Kart till Nintendo. P.S Körkort är inte ett krav.

Banan Kastning

Beskrivning: Reglerna är lika enkla som de är elegant. Varje lag får en banan och ni turas om att kasta varsin banan och försten som träffar den andre vinner.

Sten Sax Påse

Beskrivning: Redan romarna tävlade i den ädla sporten Stenus, Saxus , Påsus. Nu har denna förnäma kamp kommit till polhacks där vi ska avgöra vem som kan kröna sig kejsare av sten sax påse.

Rundpingis

Beskrivning: Klassik rundpingis där allting avlsutas i 1v1 match.

Robot unicorn attack

Beskrivning: Gå förbi vår Robot unicorn attack-station och se om du kan få highscore.

Noodle Poodle Fight

Beskrivning: Många kanske tror att nudlar bara är en maträtt, men icke det är också ett fantastiskt vapen. Tävlingen går ut på att först slå den andre i mörker med en noodle.

Shitty cosplay

Beskrivning: Ta dig en timme, sök upp lite kläder och släng på dig den bästa outfitten för att impa på Polhackskå.

Archery tag

Beskrivning: Pilbågar?? Du hörde rätt! På Polhacks kommer det att finnas en legendarisk gladiatorstrid med pilbågar! Dela upp er i lag och kämpa till sista man, eller ta reda på vem i kompisgänget som är den äkta Katniss Everdeen. Oömma kläder rekommenderas.