Datorhämtning

Har du ballaste speldatorn, men är den lite för tung för att du ska orka bära den till Polhacks? Polhackskå har lösningen! Det kommer finnas möjlighet att få sin utrustning (dator + skärm) hämtade och levererade till Polhacks innan dess början och sedan tillbaka igen efter eventets slut.

Har du köpt datorhämtning kommer du få ett e-mail där du kan välja upphämtningsplats. Fyll gärna i denna enkät om du vill vara med och påverka vart vi eventuellt lägger till fler upphämtningsplatser:
intresseenkät

Vi hämtar endast upp datorer i Uppsala stad. Sista dagen att köpa datorhämtning är torsdag den 5e mars klockan 18:00.


Villkor

Föranmälan till datorupphämtningen krävs och det kostar 60 kr, som ska betalas in i förskott. Deltagare som ej föranmält sig och betalat kommer inte få ta del av tjänsten. Varken Polhackskå eller UTN kan ta ansvar för fraktskador under leveransen men kommer självklart handskas varsamt med utrustningen. Som deltagare är du själv ansvarig för att din utrustning är välemballerad inför transporten. Ett kontrakt kommer skrivas vid upphämtning där Polhackskå och UTN avsäger sig allt ansvar för eventuella fraktskador.

Vid frågor, kontakta FiReWaLL, [email protected]